Over ons

Historie

ERTECH is opgericht in 2004, met als visie dat wij opdrachtgevers met pech of problemen snel en deskundig willen helpen. Vanaf deze tijd is ERTECH uitgegroeid tot een succesvolle partner voor vele (inter)nationale transportbedrijven en ondernemers met een zakelijk wagenpark. In 2020 zijn we verhuisd naar een nieuw en groter pand. Zo is er voor elk probleem snel een oplossing.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden liggen aan de basis van onze dienstverlening. We vinden het belangrijk dat u op ons en onze service kunt vertrouwen. Daarom doen we de volgende 5 servicebeloften:

Alles is ‘in huis’ beschikbaar | Ertech Services

Alles is ‘in huis’ beschikbaar.

Klaar in één dag | Ertech Services

Snelle service.

Brede kennis en certificering | Ertech Services

Brede kennis en certificering.

Hoge servicegraad. | Ertech Services

Hoge servicegraad..

Kwaliteit heeft onze prioriteit | Ertech Services

Kwaliteit heeft onze prioriteit.

Onze werkwijze

ERTECH vindt voor elk probleem een gepaste oplossing. We kunnen gericht advies geven gebaseerd op onze brede kennis en jarenlange ervaring. Vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden kunnen we uitvoeren in onze eigen werkplaats. Mochten we desondanks tóch niet in staat zijn om het probleem zelf op te lossen of mochten de juiste materialen niet voor handen zijn, dan regelen we zelf een gepast alternatief. Tijdens het proces houden we regelmatig contact over de uit te voeren werkzaamheden. We informeren altijd vooraf over de geschatte kosten en maken desgewenst een offerte op. Zo voorkomen we dat u voor verrassingen komt te staan. 'Service zonder grenzen' noemen we dat.

Ons team

We zijn trots op ons team, waarmee we alle expertise binnen ERTECH vertegenwoordigen. Wij zijn een gecertificeerd Leerbedrijf, aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hiermee kunnen we jongeren helpen om ervaring op te doen in de beroepspraktijk. We staan altijd open voor nieuwe medewerkers of stagiaires die een bijdrage willen leveren aan ons bedrijf. Bekijk de meest actuele vacatures op de SBB website.

Contact

Contactgegevens

Ertech
Sportparklaan 9
6071 RA
Swalmen

Stuur ons een bericht!